Yhteistyö yritysten kanssa


Yritysvierailut ovat kiinnostaneet IT-alalla toimijoita kautta aikojen. Toisissa yrityksissä tehdyillä ratkaisuilla on koettu olevan paljon annettavaa ja verkostoitumisen kautta jäsenet ovat puolestaan saaneet uutta intoa ja uusia ideoita omaan toimintaansa.

Vuosien saatossa Kantti on tutustunut mm. Filmiverstaaseen Iittalassa ja Tele-Kolmioon sekä Suomen PC:tukeen Hämeenlinnassa. Forssan alueella uintiretki yhdistettiin vierailuun graafisen alan yritykseen Hill’s Productioniin, jossa Petri Kujamäki esitteli yrityksen toimintaa.

Yritysvierailujen jatkumona Kantti vieraili 2010 ukkoskesänä Soneran verkkoliiketoiminnan vieraana Turussa, jossa avattiin sekä tulevaisuutta että luonnonoikkujen aiheuttamia tietoliikenneongelmia vähän laajemmin operaattorin näkökulmasta.

Messut ja näyttelyt ovat osa Kantin yhdistystoimintaa. Kohteet mietitään vuosittain ja messumatkoja on tehty mm. Viroon Tallinnan ATK-messulle, Helsingin Wanhan Sataman rekrytointimessuille, Tampereelle Konttoritekniikan ammattimessuille ja muihin merkittäviin tapahtumiin. Messumatkailuun on liittynyt toki myös muuta lystinpitoa sopivan tilaisuuden tullen. Yritykset ovat voineet lähettää tilaisuuksiin jäseniään osana omaa koulutustoimintaansa.