Esittely ja jäsenedut


KANTTI (Kanta-Hämeen tietotekniikkayhdistys ry) on perustettu 3.10.1984 Hämeenlinnassa. Yhdistyksessämme on reilut 200 jäsentä, joista osa työskentelee IT-alalla ja osa on muuten vain kiinnostunut tietotekniikasta eri muodoissa.

Kantti kuuluu Tietotekniikan Littoon, jonka kautta jäsenemme saavat jäsenetuja. Kantti Ry:n jäsenenä pystyt hyödyntämään monia rahanarvoisia jäsenetuja. Jäsenetuihin kuuluu jäsenetulehdet, koulutukset, ICT-tuotteet ja -palvelut, lehdet ja kirjat, matka- ja hotellipalvelut ja muut tuotteet ja palvelut. Etujen avulla voit säästää satoja euroja normaaleihin hintoihin verrattaessa. Tarkemmin tietoja löydät TIVIan sivuilta: tivia.fi/jasenyys/jasenedut.

Jäsenetujen lisäksi KANTTI tarjoaa jäsenilleen:

Seminaareja, koulutusta, yritysvierailuja, jäsentapaamisia ja virkistystä.

 

Yhteisötoiminta

 

Mitäpä olisi yhdistystoiminta ilman verkostoitumisen mahdollisuutta? Kantti ry on järjestänyt jäsenilleen vuosittain kesäretken, jossa on voinut solmia uusia kontakteja muiden jäsenten kesken. Jäsenistö on vuosikymmenten saatossa painottunut alkuaikoihin verrattuna enemmän tavalla tai toisella alalla toimiviin, mutta yhdistyksen periaatteen mukaisesti edelleenkään kyse ei ole ammattiyhdistyksestä.

Kesäretkien tärkeä osa on ollut yhdessä syöminen ja hauskanpito. Retken ohessa on voinut käsittelyssä olla ajankohtaisiakin aiheita, mutta kesäteatterit ja risteilyt on hoidettu pääasiassa huolista vapaina. Risteilykohteet ovat vaihdelleet Tallinnan-risteilyistä Vanajavesi-risteilyyn ja on joku vuosi yhdessäoloa harjoitettu ihan Evon korpimaisemassakin - silloin retken teema oli Evon koulutustoiminta ja siihen tutustuminen.

Hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan toiminnan sisältöön ovat sääntöjen määräämät kevät- ja syyskokoukset. Niissä tapaa nykyisiä toimijoita ja voi samalla kantaa oman kortensa kekoon yhdistyksen toiminnan kehittämisessä.